'Nollning' med tvåorna

Igår var vi på utflykt med tvåorna, de var som en slags vänskaplig nollning kan man väl säga. Först hade de fixat en stadsvandring runt i Uddevalla, där de berättade om både stadens historia och om var de bästa pizzeriorna låg. Därefter gick vi heeela strandpromenaden (och det är en rackarns lång strandpromenad) bort till en fotbollsplan där vi fick fika och sedan körde femkamp.  


Uddevallabron

Det syns inte så jättebra på bilden men den har en riktigt riktigt snygg siluett.
 

Det är så galet fint där ute vid strandpromenaden. Så typiskt "västkustigt". Tur med vädret hade vi också, stålande sol och säkert 20-22 grader varmt.


Delar av klassen på strandpromenadens slut.

När vi äntligen, efter vad som kändes som 1 mil, kom fram till fotbollsplanerna hann vi inte mer än sätta oss ner innan det (som vanligt här på västkusten) började ösregna. Och då menar jag Ö-S-R-E-G-N-A. Så där satt vi allihopa under våra paraplyer. Det måste ha varit en märklig syn från bilvägen; en grupp människor som sitter mitt ute på en fotbollsplan, i ösregnet, under paraplyer. Hur som helst så avtog regnet så småning om, vi vart tvungna  att fly in under ett stort träd först men tillslut så blev det sol igen och vi kunde köra tvåornas planerade femkamp.  


När jag kom hem senare på kvällen hängde denna enorma (!) regnbåge över torget. Så stor att det inte gick att få med hela på samma bild. Grymt fin var den i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0