Grym musik, billig öl, gött folk och ryska kurs på toaletten.

Blev till en utgång igår, med Frida och hennes vän Jessica (2 st Jessic:or den kvällen, ja det blev en aning förvirrande haha). Första utgången på hemmaplan på jag vet inte hur länge, riktigt schysst faktiskt. Asschysst också att träffa lite nytt folk, som dessutom är locals hemma i Uddevalla. Jessica är nämligen också från Uddevalla, precis som Frida, men jobbar just nu som barnflicka ute i Saltsjöbaden. Hon visade sig vara en riktigt go tjej! Mycket trevligt! 

Hur som helst, vi drog till KGB för att kolla in Uddevallabandet Dying For Some Action som skulle lira där. Hade bara hört talas om bandet tidigare, genom att Frida känner några utav dem, men hade aldrig hört dem live så det var grymt spännande. Dem visade sig ju såklart vara skitgrymma! Hängde kvar på KGB resten av kvällen; folket var trevligt, ölen var billig (flaska för 35 spänn, inte varje dag det händer i storstan!) och inne på toaletten kunde man lära sig ryska via språkkurs i högtalare i taket! Så jävla awesome!

Nu saknar jag ju Uddevalla så jäkla mycket, men det är bara att bita ihop. Stockholm är ju inte så himla dumt ändå, min fina fina hemstad! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0